tirsdag 22. januar 2013

Lekehjørne og entrèmøblementGangen hjemme har fått seg en møbel makeover av det vi hadde hjemme. Lenge har den stått overfylt med diverse skrot og annet inventar, i vente på å bli ryddig og praktisk. Nå bor vi i et lite hjem, med kun ett soverom, og gangen er sånn passe stor og det er her vi har kunnet lage litt plass til Emiliam. 

Gangen i dag blir brukt som både entrè, lekeplass, oppbevaring og musikkrom.
Under trappeoppgangen til etasjen over så har vi lenge ikke kunnet hatt det praktisk nok, med tanke på å fylle ut plassen, men da Emiliam begynte å krabbe ut gangen for å leke kunne jeg se litt nytte av plassen til hans behov. Nå skal vi kun snekre et lite gelender i mellomgangen, slik at barnegrinden passer i mellom, sånn at han ikke kommer seg videre ubemerket til trappene og musikk utstyret. 

Brio sin gåvogn er favoritten i huset for øyeblikket! Den går han med til daglig i en alder av åtte måneder, ja, vi er virkelig overrasket! Wallstickerne er fra SØSTRENE GRENE. Speilet, Jær-barnestolen og settekassen er bruktfunn; det siste redesignet med tapet i fra RETROVILLA. Uglen er ifra KREMMERHUSET.


Dette er bilde fra motsatt side av lekehjørnet. Speilet var jeg så heldig og fikk av en tidligere kollega! Ellers er rørstolen, teak kommode og telefon bruktfunn. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar