onsdag 27. november 2013

Et lite barnerom med brukte, nye og selvlagde produkter


Et rom som stadig er i ommøblering er barnerommet til Emiliam. Jeg prøver å tilpasse det til alderen så godt jeg kan, så lenge man har mulighet til det.

Teltet har jeg sydd selv i 1-års gave, etter mønster fra Stoff & Stil. Stoffene er også kjøpt der. Dette klarte jeg, så dermed kan du også! :)

Teppet inni teltet har jeg heklet av gamle ullpledd og klær.Rammen har jeg fått i gave av svigermor, den ble kjøpt i en lokal bruktbutikk. Denne har mange bruksmuligheter, men akkurat nå har vi godnatt-sangene hengende inni, slik at pappaen lettere kan huske teksten. 

PS! En koselig idé å gjøre med flere godnatt-sanger, i tilfelle besteforeldre eller andre skal legge barnet. Man ser ofte at barnet ønsker rutine gjøremål ved leggetid.


Hus laget av washi tape, bak sengen. Tidligere stod ikke sengen der, så nå mangler det flere vinduer der, kan du si...hehe!


Ugle fra Kremmerhuset
Retro speil fra bruktbutikk
Settekasse fra bruktbutikk med tapet ifra RetroVilla


Pippi er arvet
Hylle fra Bloomingville


Bøttespann fra Ikea er god å ha til leker....eller trommer!! ;)


De søteste klesklype spurvene

Sebra hyller fra Sprell
Bokstaver fra Kidsroom kledd med stoff


Som nevnt tidligere, barnerommet er i gangen grunnet liten plass, så her er også trappeoppgangen til første etasje. Her øves det på trappetrinn og "hadet!-går-på-tur" lek.


En hylle fra Ikea med washi tape kan utgjøre det lille ekstra


Inngangsparti/barnerom

Knagg i hans høyde og det gamle arkivskapet er kjøpt i bruktbutikk i Sandnes og spraylakkert nytt. Blåfargene ble litt like, så det skal gjøres på nytt med tiden. Stort skap som rommer stooore leker :)
Denne pakkekalenderen kjøpte jeg for mange år siden på Kremmerhuset, og den er vel omtrent ikke blitt brukt. Nå er pakkekalenderen klar til 1.desember! 
Litt ekstra lys på så ble den mer magisk :)

God juleforberedelser til dere alle!
:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar